14W Aluminium Underwater LED Fishing cahya Model SK013

14W Aluminium Underwater LED Fishing cahya Model SK013

Short Description:

Our Underwater LED Fishing Lights series: Model Color Lamp Length LED Bulbs Quantity Input Voltage/Current/ Power Brightness Lumen Wire Length Power plug SK013 GreenWhiteBlue Yellow 15CM 18*4 Sides =     72 PCS SMD2835 DC 12V, 1.2A 14W Green 18*72=1296LM White 25*72=1 800LM 5M 12V DC Clamp 7.5M 12V DC Clamp Car Charger SK025 GreenWhiteBlue Yellow 27CM 42*4 Sides =    168 PCS SMD2835 DC 12V, 2.3A 27W Green 18*168=3024LM White 25*168=4200LM 7....


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1112

    Underwater LED Fishing Lampu seri kita:

    model warna lamp Length LED Bulbs Quantity Input voltase / Saiki / Power padhang

    lumen

    Wire Length Power plug
    SK013 GreenWhiteBlue Kuning 15cm 18 * 4 Sisi = 72 PCS SMD2835 DC 12V, 1.2A

    14W

    Green 18*72=1296LM

    Putih 25 * 72 = 1 800LM

    5m 12V DC

    clamp

    7.5M 12V DC

    clamp

    Car Charger

    SK025 GreenWhiteBlue Kuning 27CM 42 * 4 Sisi = 168 PCS SMD2835 DC 12V, 2.3A

    27W

    Green 18*168=3024LM

    Putih 25 * 168 = 4200LM

    7.5M 12V DC

    clamp

    Car Charger

    SK050 GreenWhiteBlue Kuning 51CM 96 * 4 Sisi = 384 PCS SMD2835 DC 12V, 5A

    60W

    Green 18*384=6912LM

    Putih 25 * 384 = 9600LM

    7.5M 12V DC

    clamp

    Car Charger

    90 * 4 Sisi = 360 PCS SMD2835 AC 110-240V

    150W

    Green 20000LM

    putih 28800LM

    7.5M 100-240V Input Driver

    SK013: 13141801 副本1617181920

    Struktur aluminium Nang:

    1. Acrylic dipped, 4 panel cahya - NO PVC tabung kanggo kokain utawa trap online & Kelembapan (PVC tabung spiral asring gagal sawise kang ing mobil panas lan garage kanggo long suwé) 2. Metal Frame - Dissipates panas, angel lan nggronjal, truk bisa mbukak liwat cahya iki kakehan. Iku ora cook ing garages panas. 3. Ana bocor - ends ngalangi kapenuhan, wong bakal pitutur marang kowe tutup mburi plastik kokain lan bocor. We Cut tutup mati karo mitra weruh kanggo nuduhake kabeh kabel ends sing encased ing lim acrylic kita banjur dibusak tutup lan submerged cahya iki kanggo minggu karo ora tutup, lan ora bocor.21 2223


    Asas PakaryanIng menit, jalmo mikroskopik disebut zooplankton wiwiti ngarep ing sumber cahya ijo, banget akeh serangga cara sing digambar kanggo ruangan cahya. Iwak cilik rauh tindakake, kepincut dening zooplankton ing. Saben link ing chain pangan ngiring dening sabanjuré, menit liwat lan jam. Banyu sak cahya bakal bener dadi foggy karo masal swirling saka copepods, urang cilik, lan microorganisms. Sekolah baitfish gedhe (spesies gumantung ing lokasi) bener bakal sinau lokasi cahya lan nuduhake munggah wayah bengi kanggo Feed. Prilaku iki mimicked dening iwak predator sing rauh sinau sing gampang jajanan bisa ditemokaké ing dipengini lingkungan cemlorot. Ing sawetara minggu, landhesan bakal stasiun dipakani biasa kanggo populasi iwak lokal. Kabeh iki unfolds tengen sadurunge mata, lan saka comfort saka ngarep dhewe. Watch minangka iwak predatory motong dalan lumantar sekolah baitfish, utawa nyedhot urang saka lumahing ing ngarep sampeyan. 24 LED vs Pijar lan CFL (Kompak Fluorescent Lamp) lamps There is no doubt LED's are the next generation of lighting. LED technology is improving daily and we are adding more LED lights to our product line up in the very near future. Kaluwihan LED Kalebu: Long-tahan -  LED bulbs last up to 10 times as long as compact fluorescent lights, and far longer than typical incandescent light bulbs you are use to using. Awet -  Wiwit LED ora duwe filament, lagi ora rusak ing kahanan nalika bohlam lampu pijar biasa bakal diremuk. Amarga padha ngalangi, bolam LED terus munggah uga kanggo jarring lan bumping. More Efisien -  LED lampu bolam nggunakake mung 6-36 watt listrik (1/3 1/30 Pijar utawa CFL). Mercury-Free -  Ora Mercury digunakake ing Manufaktur saka LED. Warna suhu -  When you see terms like "soft white" and "daylight", you are really hearing about the color temperature. For white lights it effectively tells you whether the light tends toward yellow on the low end or blue on the high end. A standard incandescent bulb is normally in the 3200K range while "Daylight" CFL lamps are in the 6500K range. Our "White LED" lamps are in the 8000K to 8500K range which makes them a much whiter light than their counterpart halogen lights. While the "Lumen's" rating on the halogen lights are higher than the LED lights, the color makes up for the difference in lumen's. Ing ngisor iki rata-rata bandingke LED, Fluorescent lan Pijar lampu:

    output cahya

    LED

    CFLs

    Incandescents

    lumens

    Watts

    Watts

    Watts

    450

    4 - 5

    8 - 12

    40

    300 - 900

    6 - 8

    13 - 18

    60

    1100 - 1300

    9 - 13

    18 - 22

    75 - 100

    1600 - 1800

    16 - 20

    23 - 30

    100

    2600 - 2800

    25 - 28

    30 - 55

    150

    25 26


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key